Home | Locuri pescuit | Poze | Video | Sondaje | Articole | Contact | Cautare | Anunturi | Forum
Autentificare | Membri | Inregistrare

 

Locuri de stiuca in jud. Timis?

Ceva proaspat:bate stiuca la Topolovat si merge la Pustinis in spatele garii doar ca acolo e cam plin de iarba si apa e chiar mica.Poate incerc simbata.

Locuri de stiuca in jud. Timis?

cind am ajuns era ceata si nu am prea vazut asa ca am ramas linga statie chiar din gard.mai tirziu m-am tot mutat dar fara rezultate. In bazin rapea in draci si pe la ora 12 a inceput si in josul apei dar am impresia ca era avat si biban .Eu am avut doar caras si la 26 de bete(eram 4)an prins doar ce am mai spus,adica egal cu zero.Iarba mai este dar foarte putina si la i-2 m de maluri.Eu ramin la parerea ca e plin de crap si de stiuca noi nu am avut noroc din cauza vremii.Ai vazut ca noaptea urmatoare a plouat si pestii au simtit asta.In plus in in imediata apropiere a statiei roiesc rosioarele .Din pacata nu am avut viermi sa prind si eu rosioare .Un dobitoc prindea la greu,le punea in cirlig si pleca la mama dracului la plimbare.I-a tot bagat pluta la fund dar pina venea el se ducea naibii.Sigur ar fi mers mai bine cu rosioare,eu exemplarele mari le-am luat la asa ceva.Daca mai aflu ceva va anunt pe toti.Apropo,simbata si duminica voi fi la Cenei cu Peugeot 307 tm 10 tig sau cu Dacia break rosie tm 66 nov,0720400981.Salut.

Locuri de stiuca in jud. Timis?

Salut,doar la peste mic ca la artifial nu prea merge . Pina nu de mult era plin de linte si iarba .Acuma s-a curatat,dar la blinker a mers numai in vara si o sa mearga in decembrie .Problema e ca locul e foarte batut si s-au prins zilnic intre 20 - 25 de stiuci .Momentan se mai prinde catre Bobda si pe canalul de la Statie,inspre Checea,unde nu a intrat draglina asa de tare si sunt multe sovare pe mijloc .Spor la treaba.

Locuri de stiuca in jud. Timis?

Salut,sunt Tibi , pescar amator , am sã vã spun ºi eu câte ceva . De câþiva ani buni pescuiesc pe Bega Veche , mai exact la Cenei . Am avut multe satisfacþii pe acolo ºi la paºnici ºi la rãpitor . Anul acesta de exemplu am avut capturi de caras peste kg. iar la crap am avut atât eu cât ºi prietenii mei de acolo rupturi ºi rateuri de zile mari.Personal nu am prins crap dar am vãzut bucãþi de 2,5-3 kg. ceea ce pentru Cenei ºi amãrâta de Bega Veche e chiar remarcabil . Cât despre ºtiucã , personal am luat una de 66 cm ºi 2,2 kg. ºi am vãzut exemplare mult mai mari . Un lucru extraordinar este faptul cã s-au înmulþit controalele ºi unii au luat ºi amenzi usturãtoare . Pescari care au braconat ani de zile au acuma permise cu cotizaþia plãtitã la zi .Astãzi am fost la Toager... .La 80 de beþe numãrate de mine s-au prins vreo 7 mârliþe sau stilouroi ºi 3 ºtiuci de aprox. 1,2kg. Ziua a fost pefectã dar ceaþa alternatã cu soarele , presupun , a fãcut ca sã nu intre nici o bucatã adevãratã . Nu am fost pregãtit dar cred cã ar fi mers crapul cã prea râºcâia pe mijloc . În speranþa cã v-am furnizat informaþii de ajutor , vã salut pe toþi pescarii ºi vã doresc Sà VI-O TRAGà LA FUND . Respecte ºi fir întins .
 


SmartFishing.INFO - © 2007 - 2018 All rights reserved!